Paintball spelvarianten

Capture the flag

Traditionele variant van het paintball: team blauw speelt tegen team rood en probeert elkaars vlag te veroveren. Het spel eindigt wanneer het ene team de vlag van het andere team binnen de safety zone brengt.

Rabbit Hunt

Speciaal voor vrijgezellenfeesten hebben we het spel Rabbit Hunt. De vrijgezel wordt door ons met veel plezier gratis in een konijnenpak gehesen waarna de jacht kan beginnen! De vrijgezel krijgt 70 gratis bullets om zich te verdedigen.

Last man standing

De variant met veruit de meeste chaos en anarchie. Vertrouw niemand, want in dit spel is het ieder voor zich. De persoon die als laatste overblijft zonder geraakt te worden, is de winnaar.

President

De President is een spel waarbij één team een persoon heeft die geen wapen tot zijn beschikking heeft . Deze V.I.P. moet voor een bepaalde tijd (15 min.) worden verdedigd terwijl hij of zij wordt belaagd door de andere partij. Wordt de V.I.P. geraakt dan is het spel voorbij en winnen de belagers.

Hostage

Het ene team moet een gijzelaar bevrijden die door het andere team vast wordt gehouden. Het is de taak om deze gijzelaar, die natuurlijk geen wapen draagt, zonder verfplekken in het basiskamp terug te krijgen.

Centerflag

Vergelijkbaar met Capture the flag, maar in deze variant wordt gestreden om één en dezelfde vlag die in het midden van het terrein is geplaatst. Wanneer het ene team de vlag binnen de safety zone brengt heeft deze gewonnen.