Paintball

 • Paintball Kahuna

  Een masker, een goedgevuld magazijn […]

  44.00

  p.p.
 • Paintball Hula

  Kijk links, kijk rechts en ren!

  37.00

  p.p.
 • Paintball Luau

  Durf jij het aan? Wie daag jij uit?

  29.00

  p.p.
 • Paintball Aloha

  Durf jij ons paintball arena te bet […]

  20.00

  p.p.

Vrienden/ collega’s en een goedgevuld paintballgeweer!

Heb je ook wel eens van die dagen dat je je vrienden, collega’s of chef wel kunt schieten? Dit is je kans! Paintball is een teamspel vol spanning en uitdaging. Uitgerust met je paintballgeweer, een goedgevuld magazijn, een masker en overall ga je de strijd aan. Schakel je samen je teamgenoten de tegenstander uit. Ren, spring, duik en rol over en langs alle obstakels en ontwijk de tegenstander. Spanning. Sensatie. Durf jij het aan? Wie daag jij uit?

Durf jij ons paintball arena te betreden? Ons paintball arena lig uniek gelegen in de natuur van Ameland. Ons speelveld ligt midden in de bossen en is uitdagend ingericht voor een spannende strijd. Direct na het startschot vliegen de paintballs je om de oren. Spanning. Je ademhaling gaat sneller. Focus! Je kijkt links.. je kijkt rechts.. en rennen! Je verschuilt je snel achter een watervat of grote boom. Je bent je tegenstander te slim af. Je kijkt.. je richt.. je haalt diep adem.. je bent klaar om te schieten. Vuur! De ene naar de andere tegenstander schakel je uit. Zit jij in het winnende team?

Paintball is een ervaring om nooit meer te vergeten!
Een vrijgezellenfeestje, familiefeest, bedrijfsuitje of gewoon gezellig samen met vrienden en vriendinnen. Er is altijd wel een gelegenheid waarom je een activiteit bij ons kunt boeken. Geef in de reservering aan wat de aanleiding is en wij proberen jullie wensen en verwachting te overtreffen. Op deze manier zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Kledingadvies
Wij adviseren iedereen om oude (sportieve) kleren en schoenen aan te trekken. Je krijgt van ons een overall te leen die over de kleding wordt aangetrokken. Paintball vlekken zijn wateroplosbaar. Als je een bril draagt adviseren wij lenzen in te doen of een oude bril op te zetten. Iedereen moet dichte schoenen dragen die vast zitten met veters of klittenband. Klompen, slippers of ander open schoeisel is niet toegestaan.

Het feestje lekker voorzetten?
Om de dag compleet te maken hebben wij een cateringaanbod. Voorafgaand of na het outdoor paintballen genieten van een heerlijke lunch of uitgebreide barbecue? Wij zorgen voor een goede start en gezellige afsluiting. Bekijk ons cateringaanbod.