Kids Paintball

Durf jij het aan? Klik hier om te reserveren!

Een onvergetelijk knallend kinderfeestje!

Hou je van actie en avontuur? Paintball! Paintball is een teamspel vol spanning en uitdaging. In een stevig overall, uitgerust met je paintballgeweer, een goedgevuld magazijn, een masker ga je de strijd aan tegen je vriendjes of klasgenootjes. Schakel je samen je teamgenoten de tegenstander uit. Ren, spring, duik en rol over en langs alle obstakels en ontwijk de tegenstander. Spanning. Sensatie. Durf jij het aan? Wie daag jij uit?

Waar het normale paintball alleen geschikt is voor volwassenen, is het speciale Kids Paintball al mogelijk vanaf 8 jaar. Bij uitstek geschikt voor kinderfeestjes. Kids Paintball is 1,5 uur lekker razen in het bos. Gedurende deze speeltijd worden er diverse spellen gespeeld en kunnen teams eventueel gewisseld worden. Volwassen kunnen toekijken vanuit de safety zone of binnen aan de bar. Het is natuurlijk ook mogelijk de strijd aan te gaan met de kinderen in de paintball arena. Een flinke dosis adrenaline zorgt ervoor dat dit (kinder)feestje nog lang in het geheugen zal blijven!

Durf jij ons paintball arena te betreden?
Ons paintball arena lig uniek gelegen in de natuur van Ameland. Ons speelveld ligt midden in de bossen en is uitdagend ingericht voor een spannende strijd. Direct na het startschot vliegen de paintballs je om de oren. Spanning. Je ademhaling gaat sneller. Je kijkt links.. je kijkt rechts.. en rennen! Je verschuilt je snel achter een watervat of grote boom. Zorg ervoor dat ze je niet kunnen raken. Je kijkt.. je richt.. je haalt diep adem.. je bent klaar om te schieten. Vuur! De ene naar de andere tegenstander schakel je uit. Zit jij in het winnende team?

Kledingadvies
Wij adviseren iedereen om oude (sportieve) kleren en schoenen aan te trekken. De kinderen worden uitgedost met een camouflage overall en ze dragen ten alle tijde een helm. Paintball vlekken zijn wateroplosbaar. Als een kind een bril draagt adviseren wij lenzen in te doen of een oude bril op te zetten. Iedereen moet dichte schoenen dragen die vast zitten met veters of klittenband. Klompen, slippers of ander open schoeisel is niet toegestaan.

Geen kinderfeestje is compleet zonder een zakje chips en limonade! Dit wordt kosteloos aangeboden door Paintball Planet Ameland.

Het feestje lekker voorzetten?
Om de dag compleet te maken hebben wij een cateringaanbod. Voorafgaand of na het outdoor paintballen genieten van een heerlijke lunch of uitgebreide barbecue? Wij zorgen voor een goede start en gezellige afsluiting. Bekijk ons cateringaanbod.

Schakel samen met je teamgenoten de tegenstander uit!

Aantal paintballs: onbeperkt
Kosten: 17.50 euro per persoon

Inclusief foto, overall, marker, ranja, chips.

Spelvarianten
Je speelt tijdens het paintball één of meerdere of.. alles zes spelvarianten. Ontdek ze allemaal.! Bij aanvang kunnen jullie aangeven welke spelvarianten jullie willen spelen.

Duur: 1.5 uur
Minimale leeftijd: 8 jaar
Kledingadvies: Sportieve (oude) kleding en schoenen
Locatie: Paintball Ameland
Wanneer: Op basis van overleg het gehele jaar
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken?

Wanneer wil je deze activiteit doen?